Voorproefje op carnaval 2020: Prinsebal in 013

Het is alweer bijna carnaval. En daarmee is het ook tijd voor hét feest van Kruikenstad: het Prinsebal. Dit jaar vind het Prinsebal plaats in poppodium 013 op zaterdag 8 februari. De Prins van Kruikenstad mengt zich met zijn complete gevolg tussen alle enthousiaste feestvierders van binnen en buiten Kruikenstad. Leg uw carnavalsoutfit vast klaar, zet uw foute feesthoed op en breng goede zin mee, dan kan het feest écht beginnen!

De avond is gevuld met muziek en gezelligheid. Zo staan er diverse bekende artiesten op het podium in de grote zaal, die ieder een grootse show weggeven. In de foyer vindt tegelijkertijd het Kapellenfestival plaats, waar u geniet van geweldige blaaskapellen. De avond is natuurlijk niet compleet zonder Prins Carnaval. Hij wacht u bij de entree op.

Het Prinsebal begint om 20:11 uur en eindigt om 23:11 uur. Het is natuurlijk niet voor niets een echt carnavalsfeest. Heeft u na dit feest geen zin meer om naar huis te rijden? Slaap dan lekker in een hotel op loopafstand van 013. Geniet tijdens het feest van meters bier en rust daarna heerlijk uit in een fijne hotelkamer met alle faciliteiten. Begin de volgende dag met een heerlijk ontbijtbuffet en verken de gezellige binnenstad van Tilburg.

Iedereen is welkom op het Prinsebal. Heeft u al een kaartje weten te bemachtigen? Bij Mercure Hotel Tilburg Centrum staan wij na het feest graag voor u klaar. Boek vandaag nog uw kamer, dan zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.

× Kunnen we u ergens mee helpen?