Discover Tilburg

Ga voor de volledige Tilburg experience!

Ga op pad en Discover Tilburg! Wij hebben een uitgebreid arrangement voor u samengesteld waarmee u de stad volledig kunt gaan ontdekken.

Het arrangement

Wanneer u Tilburg gaat bezoeken wilt u graag zoveel mogelijk van de stad zien, dat begrijpen we bij Mercure Hotel Tilburg Centrum maar al te goed! Om die reden hebben we een uitgebreid arrangement voor u samengesteld waarmee u de stad kunt ontdekken. U overnacht twee nachten in het Mercure Hotel Tilburg Centrum waarna u de volgende ochtend geniet van een uitgebreid ontbijt. De medewerkers van het hotel vertellen u graag alle verborgen juweeltjes in de stad waar u naar op zoek kunt gaan. Schroom niet te lang en vraag ze naar de de leuke dingen in ons, altijd bruisende en gezellige, Tilburg.

Tip! Huur een elektrische City Step in het Mercure Hotel Tilburg Centrum en ga op pad! Voor maar €20 euro per dag huurt u al een step waarmee u heerlijk door de stad kan toeren. 

Tijdens dit arrangement dineert u twee avonden in onze bar. De bar bevindt zich in het hotel en tevens midden in het centrum van Tilburg. U geniet hier van een heerlijk driegangendiner een met een bijpassend glas wijn. Laat u tijdens uw diner verrassen door de Brabantse gastvrijheid terwijl u geniet van (h)eerlijke gerecht, gemaakt met ingrediënten van lokale leveranciers.

Even over Mercure hotel Tilburg Centrum

Het hotel bevindt zich midden in het bruisende centrum van de stad. U bent dus in no time bij alle terrasjes, kleine boetiekjes en de altijd gezellige Piushaven. Via de ringbanen van Tilburg is het hotel gemakkelijk te bereiken en u kunt uw het beste parkeren bij Parkeergarage Heuvelpoort, hier betaalt u een speciaal tarief omdat u overnacht bij Mercure Hotel Tilburg Centrum.

Maak gebruik van de faciliteiten

U overnacht in een sfeervolle kamer met alle benodigde faciliteiten. Tevens kunt u ook gebruik maken van alle overige faciliteiten die het hotel te bieden heeft.

Tip: Bestel een overheerlijke High Tea om uw bezoek helemaal compleet te maken!

Tijdens uw verblijf in het hotel kunt u ook gebruik maken van de BasicFit sportschool nabij het hotel om zo volledig te ontspannen, ook wanneer u er een paar dagen op uit bent in onze leuke stad.

Boek het arrangement

Voor meer informatie over het arrangement verwijzen we u graag door naar het arrangement. Hier kunt u tevens het arrangement boeken.

HULP BIJ RESERVERINGEN – HULP NODIG ?

× Kunnen we u ergens mee helpen?