Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Verklaring voor Mercure Hotel Tilburg Centrum en ibis hotel Tilburg

Met trots delen wij de MVO-verklaring van Mercure Hotel Tilburg Centrum en ibis hotel Tilburg. Onze hotels zijn al jaren lang toegewijd aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door doelgerichte initiatieven streven wij ernaar duurzaamheid een integraal onderdeel te maken van onze bedrijfsvoering.

Deze initiatieven omvatten onder andere waterbesparing, afvalscheiding en het gebruik van milieuvriendelijke middelen. Bovendien streven wij naar het gebruiken van biologische producten en producten met erkende milieukeurmerken, waar dit mogelijk is.

Gedurende het aanhoudend proces van verduurzaming zorgen wij ervoor dat het comfort en de service voor onze gewaardeerde gasten altijd op de vertrouwde hoge niveau blijven.

Bij Mercure Hotel Tilburg Centrum en ibis hotel Tilburg staat de mens centraal in alles wat we ondernemen. Het succes van onze hotels wordt mede bepaald door onze toegewijde medewerkers die onze gasten de beste service en ontvangst bieden.

Wij geloven en zijn ons ervan bewust dat duurzaamheid waarde toevoegt voor al onze stakeholders, waaronder onze gewaardeerde gasten, partners en medewerkers. Daarom werken we samen met verschillende leveranciers en organisaties die duurzame praktijken en principes nastreven en investeren we actief in lokale bedrijven. Onze milieu-initiatieven vormen een belangrijk onderdeel van ons MVO-actieplan, waarbij we streven naar de inkoop van duurzame materialen, het verbeteren van onze afvalscheiding, het verminderen van onze CO2-voetafdruk en het beperken van ons energie- en waterverbruik.

Met genoegen nodigen wij u deel te nemen aan onze duurzame reis naar een toekomst waarin we meer bijdragen dan we nemen.

PARKEERGARAGE TE BEREIKEN TIJDENS TILBURGSE KERMIS

Het grootste evenement van Tilburg staat weer voor de deur, namelijk de Tilburgse Kermis!

Van vrijdag 19 juli 2024 tot en met zondag 28 juli 2024 vindt de Kermis plaats. Parkeergarage Heuvelpoort is, ondanks de kermisattracties in de stad, gewoon bereikbaar.

Volg de gele omleidingsborden ‘M’ om Parkeergarage Heuvelpoort via de Jan Aartsestraat eenvoudig met de auto te bereiken. Op de drukke momenten zal er ook een verkeersregelaar aanwezig zijn om het verkeer in goede banen te leiden. Houd met bovenstaande rekening en ook met eventuele reistijd wanneer u een bezoek brengt aan Parkeergarage Heuvelpoort.

Let op! Deze omleiding is geldig vanaf dinsdag 16 juli 2024 12:00 uur tot en met woensdag 31 juli 2024 12:00 uur.


PARKING LOT ACCESSIBLE DURING TILBURG FAIR

Tilburg’s biggest event is coming up again, the Tilburgse Kermis!

From Friday, July 19, 2024 to Sunday, July 28, 2024, the Kermis will take place. Parking garage Heuvelpoort is, despite the fairground attractions in the city, still accessible.

Follow the yellow detour signs ‘M’ to easily reach Heuvelpoort Parking Garage by car via Jan Aartsestraat. A traffic controller will also be present at busy times to direct traffic. Please take the above into account as well as any travel time when visiting Heuvelpoort Parking Garage.

Notice! This detour is valid from Tuesday, July 16, 2024 12:00 a.m. to Wednesday, July 31, 2024 12:00 a.m.

 

× Kunnen we u ergens mee helpen?