Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Verklaring voor Mercure Hotel Tilburg Centrum en ibis hotel Tilburg

Met trots delen wij de MVO-verklaring van Mercure Hotel Tilburg Centrum en ibis hotel Tilburg. Onze hotels zijn al jaren lang toegewijd aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door doelgerichte initiatieven streven wij ernaar duurzaamheid een integraal onderdeel te maken van onze bedrijfsvoering.

Deze initiatieven omvatten onder andere waterbesparing, afvalscheiding en het gebruik van milieuvriendelijke middelen. Bovendien streven wij naar het gebruiken van biologische producten en producten met erkende milieukeurmerken, waar dit mogelijk is.

Gedurende het aanhoudend proces van verduurzaming zorgen wij ervoor dat het comfort en de service voor onze gewaardeerde gasten altijd op de vertrouwde hoge niveau blijven.

Bij Mercure Hotel Tilburg Centrum en ibis hotel Tilburg staat de mens centraal in alles wat we ondernemen. Het succes van onze hotels wordt mede bepaald door onze toegewijde medewerkers die onze gasten de beste service en ontvangst bieden.

Wij geloven en zijn ons ervan bewust dat duurzaamheid waarde toevoegt voor al onze stakeholders, waaronder onze gewaardeerde gasten, partners en medewerkers. Daarom werken we samen met verschillende leveranciers en organisaties die duurzame praktijken en principes nastreven en investeren we actief in lokale bedrijven. Onze milieu-initiatieven vormen een belangrijk onderdeel van ons MVO-actieplan, waarbij we streven naar de inkoop van duurzame materialen, het verbeteren van onze afvalscheiding, het verminderen van onze CO2-voetafdruk en het beperken van ons energie- en waterverbruik.

Met genoegen nodigen wij u deel te nemen aan onze duurzame reis naar een toekomst waarin we meer bijdragen dan we nemen.

Beste gasten,

Vanaf 1 maart 2024 gaan wij volledig cashless! Vanaf die datum accepteren wij uitsluitend pinbetalingen. Dit draagt bij aan een snellere en veiligere service. Bedankt voor uw begrip en wij kijken uit naar uw verblijf!

—————————————-

Dear guests,

Starting from March 1, 2024, we are going completely cashless! From that date onward, we only accept card payments. This contributes to a faster and more secure service. Thank you for your understanding, and we look forward to your stay!

× Kunnen we u ergens mee helpen?