Eindeloos genieten in onze bar

Bent u op zoek naar een fijne plek in het bruisende hart van Tilburg waar u eindeloos kunt genieten? Breng dan een bezoek aan Mercure Hotel Tilburg Centrum. Naast een overheerlijke overnachting bent u bij ons van harte welkom voor een lekkere borrelplank en een goed glas wijn. Geniet samen met uw partner, familie of vrienden van de gemoedelijke sfeer in onze bar en beleef de tijd van uw leven.

U bent van harte welkom in onze bar

Vanaf 24 december bent u van harte welkom in onze vernieuwde bar. Of u wilt lunchen, dineren of gezellig wilt komen borrelen: we ontvangen u graag! Kies een plekje uit in onze bar, neem een kijkje op onze menukaart en kies de lekkerste gerechten uit. Van een kopje koffie met een friandise tot een lekker broodje als lunch en een rijkelijke borrelplank: op ieder moment van de dag kunt u bij onze bar terecht. Combineer zelfs onze dinergerechten met een goed glas óf flesje wijn voor een perfecte avond!   

Wilt u komen proeven van het goede leven? Nodig dan snel uw familie of vrienden uit voor een avondje genieten! Reserveren kan via het reserveringsblok!

Onze High Tea in een nieuw jasje  

Wilt u een middag eindeloos genieten en onbeperkt topkwaliteit thee drinken? Kom dan vanaf eind januari High Tea’en bij Mercure Hotel Tilburg Centrum. Wanneer u naar onze High Tea komt kunt u een middag pure verwennerij verwachten. We serveren de lekkerste theeën in combinatie met heerlijke hapjes. Van zoet tot hartige hapjes: het wordt gegarandeerd smullen. Nodig uw vriendin, zus of moeder uit en kom in januari gezellig bijkletsen in een warme omgeving, midden in het hart van Tilburg. Houd voor meer informatie over onze High Tea onze social media in de gaten! 

Reserveer nu

Kies in het onderstaande reserveringsblok voor middag of avond, voer in met hoeveel personen u wilt komen, kies de datum en de gewenste tijd en vul vervolgens uw gegevens in.

Mercure Hotel Tilburg Centrum

CONTACTGEGEVENS
Mercure Hotel Tilburg Centrum
Heuvel 37
5038 CP Tilburg
Tel +31135354675
info@mercure-tilburg.nl
www.mercure-tilburg.nl
BEDRIJFSGEGEVENS
IBAN: NL58 RABO 0341 4980 84
BIC : RABONL2U
BTW-nr.: NL8128.53.660.B.01
KvK: 18072526

Komt u met de auto?

U kunt uw auto gemakkelijk parkeren bij Parkeergarage Heuvelpoort. Wanneer u parkeert op etage 9, kunt u via de parkeergarage naar binnen. Meer informatie over de parkeergarage en de parkeertarieven? Kijk dan op de website.

Hulp bij reserveringen – Hulp nodig?

Icoon-box titel

Klik om hier uw eigen tekst toe te voegen

× Kunnen we u ergens mee helpen?