Vier de liefde op Valentijnsdag

Hoewel Valentijnsdag van oorsprong de dag is waarop we een geheime liefde onze liefde laten blijken, is het tegenwoordig steeds meer een feestdag waarop we de liefde in het algemeen vieren. We geven elkaar op deze dag extra aandacht met bloemen, cadeaus en kaarten. Wilt u het dit jaar nog specialer aanpakken? Boek dan een romantische overnachting op Valentijnsdag bij Mercure Hotel Tilburg Centrum en laat u en uw geliefde een heel weekend lang in de watten leggen.

We hebben het vaak al druk genoeg met al onze dagelijkse verplichtingen. Valentijnsdag is daarom het moment bij uitstek om samen met uw geliefde even helemaal tot rust te komen. En wat is er nu fijner dan bijkomen in een moderne en luxe hotelkamer? Geniet van het feit dat u écht even tijd hebt voor elkaar, want u wordt volledig ontzorgd. Zo schuift u ’s ochtends lekker aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet, kunt u heerlijk dineren in een van de restaurants bij het hotel en kunt u, als u zin heeft, een bezoek brengen aan de sauna in het hotel.

Wilt u ook nog wat van Tilburg zien? Deze bruisende stad heeft genoeg te bieden. Bezoek een van de vele musea, ga shoppen in het gezellige centrum, breng een bezoek aan de bioscoop of reis af naar de Loonse en Drunense Duinen of de Efteling.

Mercure Hotel Tilburg Centrum ligt midden in het centrum van Tilburg. Het is dus een uitstekende plek om Tilburg te leren kennen, maar tegelijkertijd heerlijk te ontspannen en te genieten van elkaar. Met onze hulp wordt Valentijnsdag dit jaar romantisch en onvergetelijk.

× Kunnen we u ergens mee helpen?