Hoera! Gianotten Mutsaers is de eerste winkel in de vernieuwde Emmapassage

Al maanden is de Emmapassage een enorme bouwput. Voor een goed doel uiteraard: vanaf 2021 opent hier een geheel nieuw winkelgebied met een ruime en moderne uitstraling. 2021 is echter nog best ver weg. Gelukkig is er wel goed nieuws: de eerste compleet nieuwe winkel in de Emmapassage opende vorige maand zijn deuren. Welke winkel dat is? Gianotten Mutsaers! Een vertrouwd gezicht in dit gebied, want de winkel was eerst ook al in de Emmapassage gevestigd.

Gianotten Mutsaers is niet zomaar een boekhandel. Het is dé boekenwinkel van Tilburg. Zo is de boekhandel groot en heeft het een zeer ruim aanbod. Denk aan literatuur, maar ook aan de nieuwste young adult boeken. En natuurlijk vindt u in de boekhandel ook kookboeken, cadeau-items en tweedehands boeken. Met de heropening is de geheel vernieuwde winkel in een compleet nieuw jasje gestoken. Zo is de winkel verbouwd, is er een nieuw lunchcafé, en heeft het geheel een veel frissere uitstraling gekregen.

Hoe de vernieuwde Emmapassage er precies uit komt te zien? Het dak is – en blijft – eraf, wat het gehele gebied een lichte uitstraling geeft. Daarnaast moet het geheel wat stijlvoller en gezelliger worden. Zo komen er veel geheel vernieuwde winkels en horecagelegenheden.

Wil jij alvast een kijkje nemen in de vernieuwde Emmapassage? Wil je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Gianotten Mutsaers? Combineer je bezoek dan met een heerlijke lunch bij Grand Café Puur, een smakelijk diner bij Restaurant Taste! of met een overnachting bij Mercure Hotel Tilburg Centrum. Wij staan graag voor u klaar.

× Kunnen we u ergens mee helpen?