Hotelkamer als kantoor

Vanuit huis werken kan zowel voor- als nadelen met zich meebrengen. Om volledig in rust te kunnen werken, bieden wij onze hotelkamers aan als Hotel Office. Zo beschikt u over uw eigen kantoor in ons hotel en kunt u volledig gefocust aan de slag.

Uw eigen Hotel Office, middenin hartje Tilburg

Wij staan er altijd voor in om onze hotelkamers zo efficiënt mogelijk in te zetten. Eén van die mogelijkheden is om van een hotelkamer een fijne privé-werkplek te creëren. Een eigen plekje om te werken, in alle rust en alle stilte… Dat klinkt toch héél fijn? Het hotelkantoor herdefinieert gemak, de perfecte combinatie van werk en privé.

Denk aan heerlijke Nespresso koffie, een goede service, goede verlichting én een stiekeme powernap tussen de middag. Liever wat actiever bezig? Maak dan gratis gebruik van de sportfaciliteiten van Basic Fit.

Praktische informatie

U kunt uw Hotel Office huren voor slechts €39,- per dag. Wanneer u een Hotel Office bij ons boekt, krijgt u het volgende:

  • Uw eigen Hotel Office van 09.00-18.00 uur, 7 dagen per week.
  • Onbeperkt koffie en thee: blijf gehydrateerd en gefocust!
  • Snel en stabiel internet: dat werkt natuurlijk wel zo prettig!
  • Roomservice: krachtvoer gewoon bij uw Hotel Office afgeleverd
  • Toegang tot Basic Fit: voor een sportief begin van de dag, of als break!

Boek uw extra’s

Uw experience compleet maken? Maak dan gebruik van onze F&B Packages, voor een overheerlijk ontbijt, een goed verzorgde lunch of een fijne afternoon break. En dat voor slechts €18,50.

*De Hotel Office is te boeken voor maximaal één persoon.

Beste gasten,

Vanaf 1 maart 2024 gaan wij volledig cashless! Vanaf die datum accepteren wij uitsluitend pinbetalingen. Dit draagt bij aan een snellere en veiligere service. Bedankt voor uw begrip en wij kijken uit naar uw verblijf!

—————————————-

Dear guests,

Starting from March 1, 2024, we are going completely cashless! From that date onward, we only accept card payments. This contributes to a faster and more secure service. Thank you for your understanding, and we look forward to your stay!

× Kunnen we u ergens mee helpen?