Hotelkamer als kantoor

Het overgrote deel van Nederland werkt vanuit huis. Dat kan behoorlijke uitdagingen met zich meebrengen. Om deze reden wij een deel van onze hotelkamers nu aan als Hotel Office. Zo beschikt u over uw eigen kantoor in ons hotel en kunt u volledig gefocust op het werk zijn.

Uw eigen Hotel Office, middenin hartje Tilburg

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat ook wij met nieuwe, creatieve ideeën zijn gekomen. Eén van die ideeën is om van een hotelkamer een fijne privé-werkplek te creëren. Zo kunt u toch weer ‘naar kantoor’, zonder daadwerkelijk naar kantoor te gaan. Een eigen plekje om te werken, in alle rust en alle stilte… Dat klinkt toch héél fijn? Het hotelkantoor herdefinieert gemak, de perfecte combinatie van werk en privé.

Denk aan heerlijke Nespresso koffie, een goede service, goede verlichting én een stiekeme powernap tussen de middag. Liever wat actiever bezig? Maak dan gratis gebruik van de sportfaciliteiten van Basic Fit, of neem een verfrissende duik in het zwembad van CitySauna. Bij ons kan het allemaal.

Praktische informatie

U kunt uw Hotel Office huren voor slechts €39,- per dag. Beschikt u liever een maand over een eigen kantoor? Ook dat is mogelijk, voor €499,- per maand. Wanneer u een Hotel Office bij ons boekt, krijgt u het volgende:

  • Uw eigen Hotel Office van 09.00-18.00 uur, 7 dagen per week.
  • Onbeperkt koffie en thee: blijf gehydrateerd en gefocust!
  • Snel en stabiel internet: dat werkt natuurlijk wel zo prettig!
  • Roomservice: krachtvoer gewoon bij uw Hotel Office afgeleverd
  • Gebruik van het zwembad: even uw hoofd volledig leegmaken.
  • Toegang tot Basic Fit: voor een sportief begin van de dag, of als break!

Boek uw extra’s

Uw experience compleet maken? Maak dan gebruik van onze F&B Packages, voor een overheerlijk ontbijt, een goed verzorgde lunch of een fijne afternoon break. En dat voor slechts €18,50.

*De Hotel Office is te boeken voor maximaal één persoon.

× Kunnen we u ergens mee helpen?