Tilburg hotel in de stad

Hebt u een bezoek aan Tilburg op de planning staan? Of dit nu een weekend, week of nacht is: het is fijn om in Tilburg te slapen in een hotel in de stad. Een plek waar u overnacht vlakbij alle uitvalswegen en op loopafstand van diverse winkels, horecagelegenheden en bezienswaardigheden. Boek uw overnachting(en) bij Mercure Hotel Tilburg!

Overnachten bij Mercure Hotel Tilburg Centrum

De ideale uitvalsbasis

Mercure Hotel is hét centraal gelegen hotel in Tilburg en daarmee de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad. Of u nu naar de stad komt voor een zakelijke afspraak of om te winkelen en cultuur te snuiven: Tilburg is van alle markten thuis. Bezoek de industriële Spoorzone, met het kunstzinnige doolhof Doloris, of loop naar het Veemarktkwartier, vol creatieve ondernemers. Leer de textielstad Tilburg beter kennen bij het Textielmuseum of bewonder de LocHal: een architectonisch hoogstandje. Alles is op loopafstand van het Mercure Hotel. Bovendien bent u via de uitvalswegen snel waar u zijn moet.

Wilt u een volledige Tilburg experience? Boek het ‘Discover Tilburg-arrangement’.

Centraal gelegen in Tilburg

Of u nu met het openbaar vervoer komt, of met de auto: Mercure Hotel is centraal gelegen in Tilburg en daarbij uitstekend bereikbaar. Het hotel ligt op korte loopafstand van het Centraal Station Tilburg. Liever met de auto? Bij Parkeergarage Heuvelpoort parkeert u uw auto naast de deur. Uw auto staat bovendien onder cameratoezicht geparkeerd: een extra ontspannen gevoel!

Mercure Hotel Tilburg Centrum

CONTACTGEGEVENS
Mercure Hotel Tilburg Centrum
Heuvel 37
5038 CP Tilburg
Tel +31135354675
info@mercure-tilburg.nl
www.mercure-tilburg.nl
BEDRIJFSGEGEVENS
IBAN: NL58 RABO 0341 4980 84
BIC : RABONL2U
BTW-nr.: NL8128.53.660.B.01
KvK: 18072526

Komt u met de auto?

U kunt uw auto gemakkelijk parkeren bij Parkeergarage Heuvelpoort. Wanneer u parkeert op etage 9, kunt u via de parkeergarage naar binnen. Meer informatie over de parkeergarage en de parkeertarieven? Kijk dan op de website.

Diensten in het hotel

en in de buurt

  • Online inchecken
  • Parkeren *
  • Rookvrij hotel
  • Duits, Engels en Nederlands gesproken
  • LAAT UITCHECKEN TOT 18:00 UUR *
  • Wifi/internettoegang
  • Toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit
  • Airconditioning
  • Receptie 24 uur per dag geopend
  • Batterijlader elektrische auto *

* = tegen betaling

Hulp bij reserveringen – Hulp nodig?

Beste gasten,

Vanaf 1 maart 2024 gaan wij volledig cashless! Vanaf die datum accepteren wij uitsluitend pinbetalingen. Dit draagt bij aan een snellere en veiligere service. Bedankt voor uw begrip en wij kijken uit naar uw verblijf!

—————————————-

Dear guests,

Starting from March 1, 2024, we are going completely cashless! From that date onward, we only accept card payments. This contributes to a faster and more secure service. Thank you for your understanding, and we look forward to your stay!

× Kunnen we u ergens mee helpen?