Vier pasen bij Mercure Hotel Tilburg Centrum

De lente is weer begonnen en dat betekent dat Pasen om de hoek staat. Wil je tijdens Pasen een dagje Tilburg ontdekken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende activiteiten om uw dagje uit zo leuk mogelijk te maken.

E-step

Door een e-step te huren bij Discover Tilburg kunt u de gehele dag genieten van Tilburg. De step is op te halen vanaf 11:00 bij de receptie van het Mercure Hotel Tilburg Centrum. Mocht je willen genieten van de natuur, hebben onze Local Guides een hoop leuke steproutes om het maximale uit uw dag te halen. De steps zijn ook te boeken als arrangement met heerlijk eten of een borrel-to-go box.

Paasbrunch

Met Pasen kun je ook gezellig komen brunchen bij Grand Café Puur. Kom heerlijk genieten met uw gezin, vrienden of familie van onze gerechtjes. Wij zorgen er voor dat de tafel gezellig aangekleed is zodat u alleen nog maar hoeft aan te schuiven. Heb je nog geen plannen met Pasen en wil je bij Grand Café Puur komen brunchen? Je bent van harte welkom! Reserveren kan door te bellen naar 013-711 19 06 of een mail te sturen naar info@grandcafe-puur.nl.

Overnachten

Na een vermoeiende dag steppen of een heerlijke paasbrunch, ben je van harte welkom om te komen overnachten bij ons. Wil je ultiem tot rust komen tijdens de vrije dagen? Kies er dan voor om in de avond nog even tot rust te komen in onze wellness CitySauna. Hier kunt u genieten van verschillende sauna’s zoals een Turks stoombad, infrarood sauna, 70 graden sauna, kleurensauna, 90 graden sauna en een Bio sauna. Naast heerlijke sauna’s kunt u ook gebruik maken van het zwembad, de dompelbaden en de douches.

Boek je overnachting en laat u verrassen door alles wat het Mercure Hotel Tilburg Centrum te bieden heeft. Reserveren kan via onze website www.mercure-tilburg.nl of door te bellen naar 013-711 19 06.

Mercure Hotel Tilburg Centrum

CONTACTGEGEVENS
Mercure Hotel Tilburg Centrum
Heuvel 37
5038 CP Tilburg
Tel +31135354675
info@mercure-tilburg.nl
www.mercure-tilburg.nl
BEDRIJFSGEGEVENS
IBAN: NL58 RABO 0341 4980 84
BIC : RABONL2U
BTW-nr.: NL8128.53.660.B.01
KvK: 18072526

Komt u met de auto?

U kunt uw auto gemakkelijk parkeren bij Parkeergarage Heuvelpoort. Wanneer u parkeert op etage 9, kunt u via de parkeergarage naar binnen. Meer informatie over de parkeergarage en de parkeertarieven? Kijk dan op de website.

Diensten in het hotel

en in de buurt

  • Online inchecken
  • Parkeren *
  • Rookvrij hotel
  • Duits, Engels en Nederlands gesproken
  • LAAT UITCHECKEN TOT 18:00 UUR *
  • Wifi/internettoegang
  • Toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit
  • Airconditioning
  • Receptie 24 uur per dag geopend
  • Batterijlader elektrische auto *

* = tegen betaling

Hulp bij reserveringen – Hulp nodig?

× Kunnen we u ergens mee helpen?