Bezoek onze wellness: CitySauna

Bent u tijdens uw verblijf op zoek naar een moderne, luxe sauna in Tilburg? Dan biedt CitySauna uitkomst! Deze moderne wellness heeft allerlei faciliteiten, zoals verschillende (stoom)baden en sauna’s.

Onze wellness is gratis toegankelijk voor onze hotelgasten. Om uw bezoek zo veilig mogelijk te houden, werken we in tijdsblokken van 3 uur. U kunt dan gebruik maken van de Stoomcabines, 90 graden sauna en 85 graden sauna. Daarnaast kunt u tijdens uw bezoek aan CitySauna gebruik maken van het zwembad, de infrarood sauna en de dompelbaden. Na uw bezoek aan de wellness zorgen wij ervoor dat de stoomcabines gedurende vijftien minuten gelucht wordt en reinigen wij de contactpunten. Op die manier zorgen we ervoor dat iedereen een veilig bezoek aan CitySauna kan brengen. Bij CitySauna is het verplicht om een badjas, badslippers en badhanddoek te dragen. Wanneer u verblijft in één van onze Privilege kamers, vindt u deze op uw kamer. Wanneer u verblijft in een ander type kamer, kunt u deze voor 7,50 huren bij de receptie van Mercure Hotel Tilburg Centrum. De gehuurde badslippers mag u na uw bezoek houden als aandenken!

Tijd voor een massage: City Massage!

Bij CitySauna kunt u ook terecht voor een heerlijke massage van City Massage. Kies voor de ultieme ontspanning en kies uit één van de vele heerlijke massages! Bij City Massage wordt er met aandacht gewerkt en geluisterd naar uw lichaam. De ervaren masseurs en masseuses helpen uw lijf te ontspannen en herstellen. Ga bijvoorbeeld voor de Zweedse sportmassage, een ontspanningsmassage of een heerlijke Lomi Lomi massage: een Hawaiiaanse hete olie massage. Natuurlijk is het ook mogelijk om duo massages te boeken.

× Kunnen we u ergens mee helpen?