Restaurant Taste!

Eten bij Restaurant Taste! is een belevenis: prikkel uw zintuigen in een intieme omgeving en laat u verwennen door de culinaire gastvrijheid.

Verwen uw smaakpapillen met de tongstrelende gerechten van chef-kok Roy de Gier en zijn keukenbrigade. In de open keuken ziet u de koks aan het werk, terwijl u geniet van verfijnde gerechten en passende wijnen. Prikkel uw zintuigen met een culinair hoogstaande beleving in een ontspannen, intieme omgeving.

Aandacht voor smaak én de wijn-spijscombinatie kenmerken het restaurant. Op basis van de menukaart worden de wijnen bij de gerechten gekozen. Sommelier Kees Verlaan maakt hierin verfrissende keuzes zodat wijn en spijs het beste in elkaar naar boven halen. Met liefde geeft hij u aan tafel inzicht in zijn keuze.

Restaurant Taste! is gevestigd in het souterrain van Mercure Hotel Tilburg Centrum aan de Heuvel in Tilburg en is zonder twijfel één van de culinaire aanvoerders van de stad. Niet voor niets wordt het restaurant geroemd door GaultMillau, de onafhankelijke restaurant- en hotelgids van Nederland. Met een vermelding ‘Prijs|Plezier’ behaalt ons restaurant een interessant culinair niveau voor een aantrekkelijke prijs.

Wilt u uw smaakbeleving nog completer maken? Kies dan voor ons Taste it all at Taste!-arrangement. U krijgt naast het aantal gangen van uw keuze een sprankelend aperitief, een bijpassend wijn- of bierarrangement geselecteerd door onze sommelier Kees Verlaan, een fles water en na afloop koffie of thee met huisgemaakte friandises.

× Kunnen we u ergens mee helpen?