Private dining in Tilburg

Private dining in Tilburg: dát kan, op aanvraag, bij Mercure Hotel Tilburg Centrum. Bent u op zoek naar een rustige en gezellige ruimte waar u in intieme sfeer kunt dineren met uw gezelschap? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We denken graag met u mee om uw private dining in Tilburg onvergetelijk te maken.

Dineren in intieme setting

Private dining is een concept waarbij u met uw gezelschap ongestoord kunt genieten van een heerlijk diner, in intieme setting. Hiervoor hoeft u geen plaats te nemen in het restaurant met andere aanwezige gasten. Wij richten hiervoor een speciale ruimte in, waar u in alle rust kunt genieten van een goedverzorgd diner. Tijdens uw privé diner staan gastvrijheid en culinair genieten, volledig afgestemd op uw wensen, centraal. Het is een sfeervolle en unieke beleving. Samen creëren we een herinnering voor het leven.

Private dining bij Mercure Hotel Tilburg Centrum

Bij Mercure Hotel Tilburg Centrum beleeft u een private dining in Tilburg op een unieke locatie: in hartje Tilburg centrum. Vanwege onze ruime capaciteit zijn wij in de mogelijkheid om diverse ruimtes, zoals onze ruime kamers of vergaderruimte, om te toveren tot uw eigen luxe privé restaurant. Deze ruimte wordt altijd exclusief voor uw gezelschap gereserveerd. Tijdens uw private dining staan uw eigen gastheer en sommelier tot uw beschikking. Zij bezorgen u, op aanvraag, een onvergetelijke avond.

Over Mercure Hotel Tilburg Centrum

Mercure Hotel Tilburg Centrum is gelegen in Tilburg centrum, op loopafstand van het Centraal Station Tilburg. Ons hotel is met de auto uitstekend bereikbaar en parkeren kan naast de deur in Parkeergarage Heuvelpoort. Totale ontspanning biedt de CitySauna wellness en voor bijeenkomsten zijn 4 moderne vergaderruimtes beschikbaar. Begin de dag goed met het heerlijke uitgebreide ontbijtbuffet en sluit hem af met een heerlijk diner bij Grand Café Puur of Restaurant Taste!.

Neem contact op

We denken graag met u mee om uw avond onvergetelijk te maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

Mercure Hotel Tilburg Centrum

CONTACTGEGEVENS
Mercure Hotel Tilburg Centrum
Heuvel 37
5038 CP Tilburg
Tel +31135354675
info@mercure-tilburg.nl
www.mercure-tilburg.nl
BEDRIJFSGEGEVENS
IBAN: NL58 RABO 0341 4980 84
BIC : RABONL2U
BTW-nr.: NL8128.53.660.B.01
KvK: 18072526

Komt u met de auto?

U kunt uw auto gemakkelijk parkeren bij Parkeergarage Heuvelpoort. Wanneer u parkeert op etage 9, kunt u via de parkeergarage naar binnen. Meer informatie over de parkeergarage en de parkeertarieven? Kijk dan op de website.

Diensten in het hotel

en in de buurt

  • Online inchecken
  • Parkeren *
  • Rookvrij hotel
  • Duits, Engels en Nederlands gesproken
  • LAAT UITCHECKEN TOT 18:00 UUR *
  • Wifi/internettoegang
  • Toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit
  • Airconditioning
  • Receptie 24 uur per dag geopend
  • Batterijlader elektrische auto *

* = tegen betaling

Hulp bij reserveringen – Hulp nodig?

× Kunnen we u ergens mee helpen?